Spring til indhold

Box Trapper

    Box Trapper er en funktion, der bruges til at beskytte mod spam eller uønskede mails. Det fungerer ved at sende en bekræftelse til afsenderen af en mail, før denne mail sendes videre til modtageren. Afsenderen skal derefter bekræfte, at mailen er ønsket, før den sendes videre. På denne måde kan man filtrere uønskede mails, der ikke har været bekræftet af afsenderen.

    Box Trapper kan være nyttigt for personer eller virksomheder, der modtager mange spam-mails eller uønskede mails. Det gør det nemmere at holde oversigt over indbakken og undgå at blive oversvømmet med irrelevante mails.

    Box Trapper er en funktion, der typisk tilbydes af e-mail-udbydere eller hosting-firmaer. Det kan være en del af en e-mail-pakke eller tilkøbes som en ekstra service. For at benytte Box Trapper skal man have en e-mail-adresse hos en udbyder, der tilbyder denne funktion.

    Box Trapper kan være nem at benytte, da den automatisk sender bekræftelsesmails til afsendere og filtrerer uønskede mails. Der kan dog også være ulemper ved at benytte Box Trapper. F.eks. kan det tage længere tid for mails at blive leveret, da der skal sendes en bekræftelse først. Det kan også være svært at bekræfte mails fra afsendere, der ikke er kendte eller ikke har valgt at bekræfte. Derfor kan det være en god idé at tilpasse indstillingerne for Box Trapper, så den passer til ens behov og krav.