Spring til indhold

WordPress

  Idag udgør WordPress, også omtalt WP, over en fjerdedel af alle brugerrettede hjemmesider på internettet, og det er med god grund.
  Denne hjemmeside er også udarbejdet i WordPress.

  Fordi der er så mange brugere findes der også et kæmpe udvalg af temaer og plugins der stortset alle har en gratis variant. Det betyder også at man – for at få det hele med – ofte skal betale en del små licenser og rettigheder for at få det hele med. Derudover er der et sikkerhedsspørgsmål der med en CMS som WordPress kan besvares med større knowhow.

  Med så mange installationer er WP også det mest åbenlyse mål for hacking og angreb. Det betyder at man skal tage sikkerhed seriøst, og det kan for mange blive en svær opgave.
  WP er nemt at gå til, men kræver en ikke-halvhjertet indsats for at opnå et godt resultat. WooCommerce kan gøre WP til en hæderlig webshop.
  Mange starter her og opnår gode resultater.

  Det er heller ikke ualmindeligt at få et webbureau til at hjælpe med at bygge en hjemmeside op i WP.
  Hvis du vil se om en hjemmeside er lavet i WordPress kan du prøve at skrive /wp-admin eller /wp-login efter TLD i URL’en. Det vil oftest afsløre om det er WordPress der er tale om.

  Det er dog ikke ualmindeligt at ejere af hjemmesider flytter deres loginside til noget andet end wp-admin eller wp-login, som et led i en oprustning af sikkerhed for at modstå hacking.

  Se også: